perjantai 24. kesäkuuta 2011

Raidallisia hippoja

Tämä kangas aiheutti minulle suunnatonta päänvaivaa. Jotenkin se oli liian räikeää ja hipot liian isoja ja ja ja... :P Kun sitten vihdoin keksin miten saan sen taipumaan mieleisekseni, niin olihan se pakko toteuttaa samantien.


Kokomerkintää kokeilin vaihteeksi vähän erilailla, piirsin erilliselle kankaalle ja silitin liimaharson avulla kiinni takakappaleeseen. Reunat ajelin siksakilla. Neppilistan reunat on myös ommeltu siksakilla koska venymätön tukikangas oli loppu (tai hukassa) joten tukikankaaksi tuli liimaharsolla yksi ylimääräinen trikookerros. Tuntuisi toimivan ihan hyvin kun "jumppasin" nepeistä alkujäykkyyden pois veitsen avulla. Muun hankaluuden lisäksi katkaisin kaksoisneulan pitkästä aikaa, ja kyllä harmitti! Tämä on nyt sitten ommeltu äidin vanhan koneen "työkalupakista" löytyneellä, 70-luvulta kotoisin olevalla 2mm leveällä kaksoisneulalla. Mainiosti sekin kyllä asiansa ajoi.


Hippokangas on Royal-tuotteesta, oliivinvihreät resorit sekä hiharaitojen ja helmakanttauksen velour Lasten Metsolasta ja hihojen aivan ihana pumpulinpehmeä bambujersey Kestovaippakaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti