maanantai 6. kesäkuuta 2011

Siili

Tontin yksi nurkkaus on jätetty luonnontilaiseksi, sinne toivottaisiin kovasti siiliä asustelemaan... Sitä odotellessa siili seikkailee vain neitokaisen mekkosessa. Halusin kokeilla useampaa velourkerrosta ja niistä syntyvää kolmiulotteista vaikutelmaa eläinhahmossa ja oikein söpöhän siitä tuli. Mekkonen sai pariksi turkoosit villavaippahousut puuvillaresoreilla, parin päivän testailun jälkeen voin sanoa että toimii päiväkäytössä oikein mainiosti tuo tavallinen resori! :)


Aikaisempien mekkosten helman kanssa on ollut vähän ongelmaa, ne tuppaavat nousemaan nurin kun neiti mönkii. Tämän helman kanttasin velourilla, josko vähän leveämpi kanttaus pysyisi paremmin oikeinpäin. Ja pysyyhän se. :) Täytyy nuo kaksi aikaisempaa tuunailla vielä samanlaisiksi jos vaan löytyy oikeanväristä velouria...

Tähtijersey on Royal-tuotteesta, turkoosit resorit ja helman kanttauksessa käytetty turkoosi velour Lasten Metsolasta, applikaation velourit Kestovaippakaupasta ja villahousujen merinovilla-interlock ja luonnonvalkoinen resori Myllymuksuilta.

4 kommenttia:

 1. Moikka, uutena lukijanaa olen todella onnellinen että eksyin blogiisi, sellaista mietin että mistä olet saanut kaavan noihin villahousuihin? varmaan olet itsepiirtänyt, olisiko mahdollista jakaa se meidän innokkaiden lukijoiden kanssa? itse en millään osaa ajatella kuin noista pöksyistä saa käännettävät :)

  VastaaPoista
 2. Kaava on tosiaan itse piirretty, mallia otin Myllymuksujen merinovillaisista puolipotkareista ja Babyidean HH Wooleista. Nämä kesähousut ei ole käännettävät, näissä kun on sivussa vain yksi kerros merinoa, keskellä on vaan tuplasti. Kauttaaltaan kaksinkertaiset onkin sitten helppo tehdä käännettäväksi. Täytyykin kuvata ja blogata ohje kun seuraavia teen... :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa kiitos :) minua kiinnostaa just sellainen malli mikä on kauttaaltaan kaksinkertainen, tällä hetkellä meillä on hh woolit käytössä, mutta syyhyttäsi tehdä itse seuraava koko :)

  VastaaPoista
 4. Voi mennä jonkin aikaa kun nykyisen kokoisia on meillä jo riittämiin, toivottavasti kuitenkin ehtii ajoissa sun projektia varten... :)

  VastaaPoista