lauantai 10. syyskuuta 2011

Papukaijamekko

Facebookin kangashamsteriryhmästä löytyi aarre: puolen metrin pala Metsolan vanhaa raitakuosia. Se oli aivan pakko huutaa, kun värit oli meille niin täydelliset. Edellinen papukaijabody on jo käynyt pieneksi, joten piti tytölle saada uusi vaate tuon meidän rakkaan lemmikin kuvalla. Tällä kertaa uskaltauduin tekemään suoraan valokuvasta, ja täytyy kyllä sanoa että olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Tästä tuli ihana!! :) Kaveriksi tekaisin ruohonvihreästä joustiksesta pussihousut.


Tässä vielä applikointi lähikuvana (klikkaa auki niin näet täysikokoisen). Olen tarkoituksella käyttänyt mustalla applikointia niskassa, sillä tässä tapauksessa vihreän kurkkiminen lankojen välistä on toivottavaa. Siniotsilla kun on luonnostaan sellainen upea ominaisuus, että jokaisen höyhenen reunaa koristaa musta "kampa" pieniä ohuita karvoja, ja höyhenten liikkuessa nämä mustat koristeet näyttävät melkein psykedeelisiltä.


Tässä vielä sovituskuva, lisätty 11.9.2011.

16 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hieno mekko, oikea katseenvangitsija.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hienoja aplikointeja kyllä teet! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan uskomaton taideteos, ei voi kun ihailla noita yksityiskohtia! =) Tosi ilonen ja upea setti!

  VastaaPoista
 4. Oi mielettömyyttä!!! todella hieno!

  VastaaPoista
 5. Ooo!! Tosi hieno ja kaikki yksityiskohdat taas niin siistejä :)

  VastaaPoista
 6. Hieno setti! minulla on tuota raitaa 1m varastossa, odottamassa että saan inspiraation siitä :)

  VastaaPoista
 7. Oijoi!!! Jos joskus haluat myydä siitä vaikka puolet niin tarjoa mulle! :D Maksan kunnon hinnan. Muksu kun kuitenkin kasvaa ja vuosien aikaan tulee varmaan kaijapaitoja enempikin tehtyä...

  VastaaPoista
 8. Ihana! Mä odottelen juuri pientä ompelu/kangaspakettia saapuvaksi, että pääsisi vihdoin tekemisen makuun. Tosin luulen, että tuon lapsen kasvupyrähdyksen takia joudun sen sun antaman kaavan hieman isontamaan =)

  VastaaPoista
 9. Wau miten upea!! En olekaan koskaan ennen eksynyt tänne blogiin. Nopealla vilkaisulla näytti olevan pullollaan ihanuuksia. Täytyykin jäädä selailemaan tarkemmin. Taidan ihan jäädä lukijaksikin. Tää papukaija-setti on kyllä mahtava!

  VastaaPoista
 10. Upea setti! Jäi kiinnostamaan, et mistä fb:stä sait kankaat hommattua? Onko siellä joku ryhmä?

  VastaaPoista
 11. Faceboookista löytyy ryhmä Kangashamsterit, jossa voi myydä ja vaihtaa itseltä yli jääneitä kankaita uusiin mieluisampiin. :) Tässä linkki: https://www.facebook.com/groups/213941171975683/

  VastaaPoista
 12. Löysin blogisi, mainio uusi tuttavuus, pääsit heti lukulistalle! Ja olet ihan huikean taitava applikoija!

  VastaaPoista
 13. Toistan itseäni. Kääk, tää on ihana!

  VastaaPoista