keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Pienet sammakot


Tytöllä ei ollut hanskoja jotka olisivat pysyneet kädessä... Nyt on! :) Nämä PUL-tilkuista ommellut pikkusammakot ovat kovasti mieluisia ja pitävät tassut lämpiminä babyfleecevuorin ansiosta. Parit saa vapaasti valita sillä kahta samanlaista ei ole... :D

20 kommenttia:

 1. Tosi hauskat! Onko tuo lapasen malli oma vai jostain peräisin?

  VastaaPoista
 2. Voi miten hauska idea ja hieno toteutus!

  VastaaPoista
 3. Ihan huiput rukkaset! Saavat kyllä varmasti hymyn kaikkien huulille ja loistava idea tuo etteivät ole parillisia!!

  VastaaPoista
 4. Kaava on oma, ensimmäinen kokeilu oli niin pieni ettei mahtunut käteen, onneksi tein vaan yhden... Seuraava olikin sitten jo sopivampi. :) Tuo ranteen kumppari on oikein näppärä, pysyy hanskat paikoillaan. Aikomuksena oli lisätä vielä neppi tuonne kyynärvarteen ja nepille pari haalariin, mutta ainakin toistaiseksi näyttää ettei ole tarvetta.

  Parittomuus johtuu pääasiassa käytännön syistä, tilkkuja kun oli vähän mitä sattuu, tuo raidallinen oli ainoa mitä oli enemmän. :D Ja pysyyhän siinä ommellessa mielenkiintokin paremmin kun aina on uudenlainen yhdistelmä paininjalan alla... :)

  VastaaPoista
 5. Ihan uskomattoman hienoja!!! Sun pitäs kyllä ruveta tekemään näitä hommia työksesi jos et jo tee koska sinulla on ihan mielettömän hyviä ideoita ja hauskoja vaatteita. =)

  VastaaPoista
 6. Voi miten päiväpelastavia, ihania!

  VastaaPoista
 7. Kirsi> Valitettavasti Suomessa yrittäjän leipä on melkoisen kapea, ainakin tällä alalla. ALV 23%, YEL 21,6% ja omat verot päälle -> tuntitaksan pitäisi olla jotain 30€ tienoilla ennen kun pääsisi palkoille ja pystyisi mm. pitämään vuosilomat. Siitä kun lasketaan että yhden applikoidun paidan tekemiseen menee kolmisen tuntia, ylikin, niin paidan hinta olisikin jo minimissään 100€ (materiaalit kympin). Enpä usko että löytyisi markkinoita enää niillä hinnoilla... :( Siinä mielessä kurjaa, että esim kampaaja voi veloittaa melkein tuplasti tuon ilman että kukaan kauhistelee yhtään. Jopa siivoojakin saa tuon verran ja töitä piisaa ainakin kotitalousvähennysten avulla. Vaatteet ei saa Suomessa maksaa mitään, halpatyöllä tuotettu massa takaa sen. :(

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat:) Löysin blogisi hiljattain ja laitoin omaan luetteloon ylös että muistan tulla toistekkin.

  VastaaPoista
 9. Ovat kyllä kivoja! ja tunnustusta sinulle löytyy blogistani!

  VastaaPoista
 10. Todella kiva idea ja hyvä toteutus, hauska kans ettei oo kahta samanlaista, ni ei tarvii ettiä paria, vaan voi ottaa minkä tahansa :)

  VastaaPoista
 11. Ihanat rukkaset. Tein heti pojalle ja tuli hyvin mieluisat. Kiitos ohjeesta. :) Rukkaset joutu aika kovaan testiin eilen vesimärässä kelissä, eikä valitettavasti läpäissyt testiä. Toimiiko muilla, vai teinkö jotain väärin? Kankaina pul+babyfleese. Voiskohan jostain saumateipeistä olla hyötyä?

  VastaaPoista
 12. Olet oikeassa anonyymi, saumat tarttee kyllä teipata jos rukkasista haluaa vedenpitävät. :) En sitten tiedä auttaisiko pelkkä rumpukuivaus, jotkut sanoo ainakin kestovaippojen kuorista että rummuttamalla saa neulanreiät umpeen...?

  VastaaPoista