lauantai 24. syyskuuta 2011

Tähdellistä

Vielä kolme kuukautta sitten vannoin joustofroteisten imetyspaitojen nimeen, ja tuskailin trikoisen kesäpaidan kanssa kun joka syötön jälkeen oli jossain märkä läntti... Joustofroteisessahan pienet märät läntit häviää jälkiä jättämättä kun taas trikoo on heti lääsymärkä. Noh, nyt on tilanne sitten tyystin muuttunut. Ei enää tihku ylimääräistä tisseistä mutta hiki virtaa kyllä... Ah, ihanat hormonit! :\ Eli kerhossa ja muskarissa joustofroteinen paita on tällä hetkellä painajainen, toisin kuin trikoinen. Pitikin näitä sitten pari tehdä kiireen vilkkaa. :)


Punaisen tein ekana, tuli tosi mukava päällä (hiharesorit on ehkä vähän liian tiukat, tarkoituksella kokeilin tuollaista pussimpaa mallia) mutta muuten en ole täysin tyytyväinen: uusi pätkä JNY:n punaista tähteä osoittautui ihan eriväriseksi kuin aiemmin tilaamani kirkkaanpunainen (siilimekon tein aikanaan siitä). Tämä uusi on tuollaista haalistuneen punaista mistä en sitten niin tykkääkään. Pariksi sille löytyi kyllä kiva raitainen, jossa on ihan samaa punaista, ja resorikin on samaa sävyä kuin raidallisen tummempi. Jälkikäteen totesin että tuli liiankin tylsä kun kaikki on niin samaa, eikä ole mitään applikointiakaan. Olisi pitänyt laittaa vaikka mustat resorit pääntiehen ja hihoihin! Oliivi-ruskea tähti syntyi tähtikankaan jämäpalasta ja puolen metrin pätkästä oliivinvihreää bambutrikoota (vai olikohan se tencel, jompikumpi). Selkäkappaletta on jatkettu tähdellä ja edessäkin on jatkos luukun resorin alla. Joka tapauksessa tästä tuli todella mieleinen! Jotenkin sopivan rokkaava minun makuun. :)


Tällaisen tunnustuksen sain Inkeliinalta, TanjaV:ltä ja Sanilta, kiitos!!! :D


Sitten tähän kysymyspuoleen:
 1. Lempiruoka: Kasvislasagne.
 2. Lempimakeiseni: Suklaa.
 3. Lempiluettavani: Tolkien tietenkin... :D Viime aikoina en ole pahemmin ehtinyt lukemaan mutta uudemmasta tuotannosta Jan Guilloun koko repertuaari on kyllä ehdottomasti lukemisen arvoinen.
 4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Applikointi.
 5. Lempielokuva: Taru Sormusten Herrasta -trilogia. Niin upeasti toteutettu pienintäkin yksityiskohtaa myöten, että menee vanhalle fanillekin täydestä. :)
Eteenpäin laitan tämän Taikutille :)

10 kommenttia:

 1. Upeita imetyspaitoja! Tällaisia olisin kaivannut ja monta vielä imetysaikana! :)

  VastaaPoista
 2. Noi sun imetyspaidat on vaan niin uskomattoman hienoja!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita paitoja, ei varmaan kukaan edes arvaisi imetyspaidoiksi :-)

  Isot kiitokset tunnustuksesta!!

  VastaaPoista
 4. Ekaa kertaa täällä ja ei voi kuin ihailla miten hienoja ompeluita teet! Tuun kyllä toistekkin ihailemaan :)

  VastaaPoista
 5. Vau, hienosti oot yhdistellyt eri kankaita.

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavia paitoja, ekaa kertaa eksyin blogiisi ja tuun varmasti toistekin=) Olisiko mahdollista saada tuota kaavaa vaikka pientä korvausta vastaan?

  VastaaPoista
 7. Hitsi, pyytäisit mitä tahansa muuta... :\ En tiedä kuinka todennäköistä on että joskus jossain elämänvaiheessa tuotteistan tämän, joten sitä silmällä pitäen en halua päästää kaavaa "maailmalle"... :(

  VastaaPoista
 8. Tosi makeet imetypaidat! Eksyin ekaa kertaa blogiisi Taikutin kautta. Teetpä ihania juttuja!

  VastaaPoista
 9. Blogissani on sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista