sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Herra Hakkarainen ja hämähäkki


Tyttö täytti juuri 2 vuotta ja sai lahjaksi Mauri Kunnaksen kirjan (seitsemän tätiä ja jotain). Ei tuo vielä jaksa tarinaa seurata, mutta suosikkihommaa on herra Hakkaraisen ja hämähäkin bongailu kirjan kuvista. Kettuhaalari alkaa olla lyhyt lahkeista (ihmeen kauan se mahtuikin, 2v neuvolassa tytön pituus oli 93cm!) joten nyt syysviileillä tuli tarve uudelle haalarille. Kaameassa inspiraatiopuuskassa syntyi haalari ja alle sopiva body kokoa 92. Nämäkin kyllä menee tosi pitkään, sen verran paljon lahkeet jää pussille nyt alkuun. :)


Haalarissa tassuttelee herra Hakkarainen ja bodyn hihassa tuo hassu hämppy mikä löytyy kirjan jokaikisestä kuvasta. Kaava on yksinkertainen yhdistelmä bodykaava+pussihousukaava. Molemmat on ajan kanssa muokkaantuneet hoikalle tytölle sopiviksi joten istuvat myös keskenään ihan suoraan yhteen. Haalarissa on selkäpuolella valkoinen rengasvetoketju joka löytyi Royal-tuotteesta. :)


Sovituskuvan ottaminen tuosta sähikäisestä on lievästi sanoen hankalaa... Tämä oli varmaan ainoa missä se on melkein paikoillaan.... :D


EDIT 15.10.2012 Tässä vielä kuva selkäpuolelta.


19 kommenttia:

 1. Nää on niiiin ihanat! Aivan tosi mageet noi applikoinnit ja väriyhdistelmistä tykkään kans paljon!

  VastaaPoista
 2. "Äiti, mä haluan tuollaiset herrahakkaraishousut ja herrahakkaraishämähäkkipaidan, äitiii!" totesi meidän neljä vee nämä nähtyään. "Mutta ensin täytyy ostaa äiti kankaat!" Hehee. Tämä on uskomattoman ihana setti. Tuo housujen malli on ihana. Pakko pistää korvan taakse inspiraation siemen kasvamaan... :)

  VastaaPoista
 3. Ihana idea tuo hiha-applikaatio. Pitääpä laittaa korvan taakse :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Siks että tällainen setti maksais kevyesti 200€ jos hommalla haluais mitenkään elää... :P Eipä pahemmin taitais löytyä ostajia ja p*skaa sais niskaan senkin edestä vaikka työn hinnoittelu olis samalla tasolla kuin siivoojalla. :( Täällä lisää aiheesta:
  http://maitotyttopaidat.blogspot.fi/2012/08/tiesitko-taman-kotimaisesta-kasityosta.html

  VastaaPoista
 6. Ihan huippuihanat!!! Nuo värit ja kaikki! Taas ihan nappijuttu! :)

  VastaaPoista
 7. Aivan loistosetti! Herra Hakkaraisen bongailua on itsekin pienenä tullut harrastettua ja nyt odotellaan, että tuo meidän mimmi jaksaisi olla sen aikaa paikallaa, että hokaisi homman hienouden :)
  Nuo housut on tosi kivan malliset. Jos sopii, niin voisin hiukan koittaa apinoida mallia. Vetoketjun laittaminen selkäpuolelle kuulostaa nimittäin hyvältä hommalta. Tyttöni nimittäin osaa hienosti jo avata vetskarin ja ottaa vaatteitaan pois.

  VastaaPoista
 8. Ei voi muuta sanoa, kuin aivan ihana setti!

  VastaaPoista
 9. Saa kopioida, arvostan toki jos linkkaat idean alkuperän! :) Lisäsin vielä kuvan selkäpuolelta tuosta vetoketjun yläpään toteutuksesta.

  VastaaPoista
 10. Ihan mahtava väreineen, kuvineen. Ja kaikki on tässä just kohdallaan!

  VastaaPoista
 11. Tämä on kyllä aivan mielettömnän suloinen! Värit, kuviot, vaatteiden malli.. kaikki!! <3<3

  VastaaPoista
 12. Tämä on aivan tosi suloinen vaatekokoinaisuus!

  VastaaPoista