keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Voihan MAXI!

Niinhän siinä sitten kävi että MAXI-kaava meni sitten mönkään toisellakin yrityksellä... Luumunväriset tunikat menivät ostajilleen ja kun sain sovituskuvia, selvisi että eihän ne istuneet ollenkaan niinkuin piti! Tilaa oli liikaa, ja joustavammalla kankaalla se sitten kostautui ja vaate jäi roikkumaan isommillakin ryntäillä. Otin siis luumut takaisin korjattavaksi ja ei muuta kuin sorvin ääreen... Lyhensin luukkua, muokkasin kaula-aukkoa, korjasin rypytyksen paikkaa ja lisäsin rypytykseen tuen, ettei se venyttäisi takakappaletta.


Samalla kaavoitin XS- ja XS/MAXI-koot. Uudella kaavalla tein 4kpl (XS/MAXI-L/MAXI) mangonkeltaisia MAXI-Maitotyttöjä. Näissä kuvissa villasukilla ehostetun rouva Pleksin päällä XS/MAXI (RY 94cm, ilman sukkia 89cm). Olen tähän kaavaan nyt tosi tyytyväinen, mielenkiinnolla odotan asiakaspalautetta! :) Kokotaulukkoon on nyt lisätty MAXI-mitoituksen tiedot ja mitat olalta luukun reunaan, joten koon valinnan pitäisi sujua kivuttomasti.


Naputtelen nämä verkkokauppaan huomenna yhden aikoihin. Tulevat samaan kuin nuo tavallisen malliset mangot, koot vaan lisääntyy ja hintaa maxeilla on 55€. Luumutunikoista osa odottaa vielä korjausta ja osa on jo palannut takaisin omistajilleen. Muutama koko jää minulle, lisään nekin kauppaan kunhan saan korjaukset tehtyä. :)

2 kommenttia:

  1. tämä näyttää just hyvältä, olis varmaan mulle just sopiva! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Elisa! <3 Susta oli iso apu näitä suunnitellessa!

    VastaaPoista