tiistai 9. lokakuuta 2012

Maitotyttötunikoita

Tunikoita on kysytty ihan hurjasti, joten tässä näitä vihdoin tulee! :)

Katjan työhuoneelta valmistui syyskuun aikana 9kpl (S, 2xM, 3xL, 2xXL, XXL) oransseja linnunrata-tunikoita 3/4-hihoilla. Kangas on puuvillatrikoota (94% puuvillaa ja 6% lycra), valmistuttajana Royal-tuote ja suunnittelijana ihana PaaPii. Tämä kangas myytiin loppuun muutamassa päivässä valmistumisen jälkeen!


Tytiltä valmistui joustofroteisia kaaritaskutunikoita 5kpl (S-XXL), pohjana hiekanvärinen Hannan Kankaan joustofrotee (77% puuvilla, 23% polyester), hihat ja taskut valkaisemattomat ja kanttaukset tummanruskeat. Hiekanvärinen joustis oli viimeinen pätkä mitä valmistajalta löytyi, joten näitäkään ei ole tulossa tämän enempää.


Hihat on molemmissa malleissa 3/4-pituiset. Myyntiin nämä tulevat verkkokauppaan huomenna 10.10.2012 kello 13:00. Linnunratatunikat maksavat 80€/kpl ja froteiset 75€/kpl. Hinnat sisältävät postikulut ja ALV:n 23%.

1 kommentti:

  1. Oi että tuo Linnunrata on kaunis! Miten sen mekkoasian suhteen on asia edennyt, jäänkö odottamaan sitä? En ole enää facebookissa, joten jos vastaisit tähän suoraan tai spostiinkin iwantedapple@hotmail.com

    VastaaPoista