maanantai 7. helmikuuta 2011

Kaksoistikkaus?

Tuumasta toimeen. Hyvähän se on barrikadeilla rähistä mutta mitenkäs sen käytännön toteutuksen kanssa...? Itsehän ne on tehtävä mutta riittääkö rahkeet?

Olen tuolle meidän neitokaiselle päristellyt tähän mennessä 2 settiä (NB ja S) kestovaippoja Nalle Nöttösen malliin (kaikki kunnia Nalle-vaipoille, aivan ihania tuotteita: www.nallevaipat.com). Käytössä on saumuri, jonka sain lainaksi ystävältä ja ompelukone jonka lainasi rakas anoppini (jättimäinen KIITOS molemmille!).

Mieltä vaivaa kuitenkin sellainen seikka, että noihin vaippoihin on suoraa neulosta tarvittu vain kuminauhojen kiinnitykseen, ja se on onnistunut hienosti 3-askel-siksakilla, mutta paitaa tehdessä pitäisi resoreihin ja helmaan saada siistimmät joustavat suorat neulokset. Haluaisin sellaisen siistin kaksoistikkauksen mikä kaupallisissa tuotteissa on, mutta miten sellainen syntyy? Täytyykö tässä painella ompelukoneostoksille...? Tämän hetken uhossa sekin kyllä epäilemättä onnistuisi...

.....

Pienimuotoisen googlaamisen jälkeen löytyi sellainen loistava juttu kuin KAKSOISNEULA! Mahtavaa! :D Pitäisi siis pärjäillä ihan tuolla tavallisella koneella kunhan siihen vaan ostetaan uusi neula ja viritellään pidike toiselle lankarullalle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti