keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Kuningasidea! Tai pikemminkin kuningataridea!

Herään yön aikana keskimäärin 4 kertaa syöttämään vauvaa. Jokaikinen kerta kiskon paidan korviin, roplaan auki imetysliivit ja yritän pitää liivinsuojan tallessa syötön ajan sujauttamalla sen milloin mihinkin väliin liivien alle. Koska vauva nukkuu vieressä, selviän syötöistä kohtuullisen sutjakkaasti ilman valojen sytyttämistä - paitsi jos liivinsuoja karkaa! Ärsyttävää! Haluaisin myös nukkua ilman liivejä, mutta se on ihan turha toivo, sillä en tosiaankaan halua herätä joka paikka maidossa. 

Miksiköhän imetyspaidoissa ei ole taskuja liivinsuojille? Niin ettei liivejä tarttisi pitää pelkästään suojien takia? No tietenkin koska sitten se tasku kastuisi ennen suojaa. Mutta entäpä jos taskut tekisikin kuivaliinakankaasta? Tai jostain muusta kosteutta siirtävästä kankaasta... Kuten baby-fleecestä? Ah mikä ihana ajatus!! Lämmin ja pumpulinpehmeä fleece tuntuisi varmaan ihanalta jopa alkuaikojen aristuksessa... :)

Näin taidankin tehdä, saas nähdä osoittautuuko idea testatessa yhtä hyväksi kuin miltä se nyt tuntuu. Harmi kun tuli jo tehtyä ne kangastilaukset, pitää fleecet tilata erikseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti