tiistai 8. helmikuuta 2011

Speksailua

Paidan suunnittelu edistyy. Haluan ehdottomasti raglan-hihat jotta saan mukaan kivasti tehosteeksi jotain pirteämpiä kankaita ilman että koko puserosta tulee riemunkirjava. Sitten on tietenkin se itse asia, eli imetysluukku: käytännöllisin (ja yksinkertaisin toteuttaa) lienee BOOB:in tyylinen vaakamallin luukku, siitä lähdetään. Sitten olisi vielä se riittävä pituus... Joudun käyttämään edelleen äitiysfarkkuja, joten paita saisi luvan peittää vyötäröresorin. Ja onhan se muutenkin kiva ettei napa vilku joka käänteessä kun paita syrttääntyy mahapömpön yläpuolelle.

Suunnitellessa olen etsinyt myös toteutusohjeita. Valmiita kaavoja tyköistuvalle raglan-hihaiselle naistenpaidalle en ole vielä löytänyt, joten täytynee silputa joku vanha t-paita hyvään tarkoitukseen. Resorin ompeluohjeita etsiessä törmäsin RuttuNutun ihastuttavaan blogiin (ruttu-nuttu.blogspot.com). Aivan älyttömän hienoja lastenvaatteita!!! Blogista löytyi myös applikointiohje, taidanpa kokeilla sitäkin noihin paitoihini...

Kokeilun arvoinen ominaisuus tulee olemaan myös kengurutasku. Raskauden jäljiltä on mahan kohdalla aikamoinen pömppö, joka tyköistuvan paidan kanssa paistaa kauas. Taskulla voisi saada hiukan pahinta naamioitua... ;) Plus että siellä saisi purulelun ja kännykän kulkemaan kivasti mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti